Nujno - kaj lahko gre na letalo????

Aja pa še to; to ne smeš imeti v ročni prtljagi pač pa v kufru! pol
Ah, v Italiji je mlada mamica morala spiti par požirkov mleka iz otroške stekleničke, da je ostalo lahko nesla s seboj. Absurd, kaj so Američani naredili iz nas in naših potovanj. Sicer pa jaz v Turčijo nebi nič nesel. Tam pa res lahko dobro ješ. Za Sirijo pa ne vem. Miro
Ne samo v Italiji, kar povsod je bilo pred časom tako. Zdaj so se stvari nekoliko umirile, tako, kot je bilo nekoč, pa ne bo več. Sonja

Ali kdo slučajno ve, če se na letalo lahko nese tobak za zvijanje v ročni prtljagi in če kaj komplicirajo zaradi tega (ker zaradi cigaret baje ne)?

Hvala!

JJ

Moj dragi ima vedno v zepu cigarete in vzigalnik, pa se nikoli ni imel problemov, po mojem zaradi tobaka ne komplicirajo.

Saša

Ce stvar ni v tekocem stanju ali potencialno nevarna (sicer mi ni jasno zakaj je sampon ali krema za roke bolj nevarna od vzigalnika, ampak ok),jo imas lahko v rocni prtljagi.

urska

Hvala vsem za odgovore!

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti