Nkd

Slišala sem da se odpirajo nove trgovine.

Ali morda kdo ve, kje naj dobim kontakt za zaposlitev v NKD.

Ali če morda kdo v Sloveniji že dela v njej in mi lahko malo pove o tem.

Hvala

syu

V Krškem je že odprta, je namesto bivše Adesse. Ravno danes sem bila tam, mi je kr všeč. O zaposlitvi ti pa ne morem kej velik povedat. LP Sy
Vem samo to, da jo 21.sept.odprejo tudi v Domžalah. LP mejačka
V Kopru je tudi že odprta, prav tako namesto Adesse v Supernovi. O zaposlitvi pri njih pa nimam informacij. lp, girica
NKD ima prodajalke, ki so prej bile zaposlene pri Adessi. tejka77
hvala vsem. to je zelo lepo da so prevzeli prodajalke iz Adesse, samo mogoče se pa kdaj sprosti kako delovno mesto in si želim priti v njihovo evidenco. syu

No, tisti, ki ga menda ni pametno predlagati v rabo, je našel takojci tole in je torej jasno, da so od julija odprte, 7 njih............................

rimljanka - zasebno mnenje
Ampak striček ne dela tam in ne more odgovoriti na zastavljeno vprašanje.. japaja

Zato pa tam delajo oni, ki so komptentni za odgovore na taka vprašanja....................

Pa je fajn, če se psihično pripraviš na "one". Jaz sem tako razumela vprašanje. Če sem ga narobe pa mea culpa, mea maxima... japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti