Marjeta 10, imam roombo 780 in pri glasnosti sesanja ni neke opazne razlike, je pa precej tišje butanje v vrata ali pohištvo (vsaj v primerjavi z roombo 531, ki mi jo je kot pomoč pri odločitvi za nakup posodila prijateljica).
LP, V.
Marjeta 10, imam roombo 780 in pri glasnosti sesanja ni neke opazne razlike, je pa precej tišje butanje v vrata ali pohištvo (vsaj v primerjavi z roombo 531, ki mi jo je kot pomoč pri odločitvi za nakup posodila prijateljica).
LP, V.Zdaj sem si končno kupila roombo ,super posesa sem zelo zadovoljna,vendar imam spet eno vprašanje za lastnike teh sesalcev.Torej problem je v tem ,da v navodilih piše ,naj bo vedno priklopljen na omrežje,mož mi ga pa kar naprej odkaplja in pravi da je poln.Zdaj me pa zanima ,kako shranjujete oz.puščate vi svoje sesalce,na omrežju priklopljene ali ne,ne bi rada da se baterija poškoduje ,ker ni poceni.Hvala za odgovor in lp
marjeta10Ha, ha! Moja roomba je večino časa priklopljena, ker mi mož stalno teži, da se bo sicer uničila baterija.
micogicaZdravo,
večinoma se govori o Roombi. Mene zanima ali je kdo poskusil kak model, ki stane okrog 200 EUR. Pod funkcijami, ki so naštete - nobena ne manjka niti cenejšim modelom kot sta npr.:
- Sencor SVC-9020 ali pa
- xRobot XP310LCD
Verjetno je še kak drugi, vendar ta dva se trenutno prodajata tudi pri nas.
Ima kdo kake izkušnje s kakim cenejšim modelom in znamko robotskega sesalnika?
Najlepša hvala.
Grigna
Tudi mene zanima, če Roomba upraviči toliko višjo ceno, kot recimo Senocor in podobni. Nekaj takšnega namreč iščem za sesanje vikenda.
Jabolk
Mene pa zanimajo vaše izkušnje s pomivalcem tal scooba 390? ![]()
![]()
Hvala za informacije.![]()
lp, pinka![]()
http://www.rovus.si/rovus-linija-izdelkov/robotsk
Ali ima katera tega, ki je v Mercatorju v akciji? Jaz ga rabim za 30m2, 2x na teden morda, zato ni potrebe po kakem vrhunskem, tega bi si pa morda privoščila.
marjjamarjja,moje mnenje;škoda še tega denarja.Imajo slabe baterije.Malo preveri,koliko te stane po nekaj mesečni uporabi nova baterija.
ultranovaHvala, Ultranova, a ti to iz prve roke? Ali ima z Rovusom, še katera izkušnje? Sine preverja ceno baterije...
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Lečina juha in krekerji iz polente