Fotografiranje - nasveti

Ja, tudi meni se je že zgodilo, da sem imela na leči cvetni prah Hvala za link (po tistem, ko sem ga kupila, nisem več spremljala novosti). Sem se malo spravila brat tisto debelo knjižico z navodili, po teoriji pa praksa z mnogimi poizkusi (še sreča, da ni več filmov in da lahko neuspehe takoj popravimo). Suzana

Drage moje punce - leto je naokoli in moram vam povedati naslednje:

Neskončno se zahvaljujem vsem za nasvete, še posebej magnoliji in urssi, ki sta mi neskončno potrpežljivo in na široko razložili marsikatero fotografsko skrivnost. Bila sem popolni začetnik, ko sem tule postavila prvo vprašanje, v letu, ki je sledilo pa sem se vpisala v najboljše fotografsko društvo v Sloveniji - DF SVIT Celje, imela sprejete fotografije na veliko mednarodnih in domačih natečajih in 10.oktobra mi je Fotografska zveza Slovenije podelila fotografski naslov F1 - fotograf 1. razreda ( začne se s 3. )

Hvala, ker ste mi omogočile prijazen vstop v ta, neskončno zanimiv, svet.

vanjatajnsek

Bravo, Vanja!  Iskrene čestitke

Mojca

Bravo, bravo, bravo!!!!!!!!  ................................. !!

Pa pošlji še kaj na Kulinariko, no?!

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 24.okt 2010 19:35

U, Vanja, bravo in iskrene čestitke :) Pa usmili se nas s še kakšno lepo fotografijo :)

barbara9

Vanja, iskrene čestitke. Tvoj napredek je izjemen.

tulka

Bravo Vanja in iskrene čestitke

stana

Čestitke!! Pa tudi učiteljicama :)

Atina

Vanja...iskrene čestitke in še veliko dobrih fotk

rrr

E, čestitam!

Zdaj pa še povej, s katerim fotoaparatom delaš? Imaš že novega ali si pri tistem s katerim si začela?

Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti