Dišeče vrečke

POZDRAVLJENE!

ZAŠILA SEM NEKAJ MOŠNJIČKEV-VREČKIC IN ME ZANIMA S ČEM BI JIH POLNILA DA BI ŠE DOLGO OHRANILE VONJ...

RAZMIŠLJALA SEM O SIVKI, KAMILICAH IN JASMINU...

ZDAJ PA ME ZANIMA ČE IMA ŠE KDO KAKŠEN PREDLOG KATERA ZELIŠČA BI ŠE DOLGO OHRANILA VONJ.

Peti2

meta, žajbelj, melisa, rožmarin, mačja meta, materina dušica, dobra misel, janeževi plodovi, cimet,.....(no, vse niso zelišča).........vrtnični listi (ampak seevda dišečih sort, ki zdaj ne cvetijo)....... In kje imaš namen dobiti jasmin?

rimljanka - zasebno mnenje
že nekaj časa nazaj mi ga je dala kolegica...pa ga še vedno nisem uporabila....zdaj pa sem se spomnila kako bito lahko porabila....drugače pa ne vem kje bi ga lahko dobila Peti2
drugače pa sem zdejle malo pogledala po internetu in opazila da ga prodaja bakker. Peti2
Uf, sivka zelooo dolgo obdrži vonj. Preizkušeno ( že vsaj 3 leta imam v omari vrečko s sivko iz Hvara pa še vedn zelo lepo diši ( pa tudi močno ). Res! **Snoopyka**
iz česa si pa zašila vrečkice? kleo
mela sem še neke ostanke blaga, ki mi jih je dala šivilja....pol sm pa kr to porabla.... Peti2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti