Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Mišljeno kot hec, kitajska kuhinja me sploh ne zanima, mehiška sicer pa, ampak mi povezava med mehiško hrano in Bledom nekako ne funkcionira. Na Bled se gre na kremšnite in
Če jih maraš ali ne, še jaz dam kak grižljaj v usta, čeprav niso glih na mojem spisku želja.
Sem pa na Bledu pred kratkim jedla v Penzionu Mlino, osebje je sicer bolj počitniško počasne sorte, hrana je bila pa dobra, predvsem je prijateljica iz ZDA skoraj oči izgubila, ko je zagledala konkretne kose pečenega piščanca pred seboj in ne samo fileja.
Loni MakaroniKam na Bledu preljati tujce na dobro slovensko hrano?
Kakšne izkušnje imate z Gostilno pri planincu?
Hvala za nasvet in vaše izkušnje.
aknelabJaz za turiste vedno glasujem za Murko. Slovenska kulirarika, odličen izbor vin, vse postreženo v glinenih posodicah, krožnikih, lep ambient pa tudi postrežba hitra in prijazna.
tamaraIn kje je ta Murka? V centru, ob jezeru, na drugi strani,???
Katrca11Tukaj, blizu avtobusne postaje.
Hotel Triglav ima prenovljeno restavracijo, s fantastičnim razgledom na jezero in otok, menda imajo letos celo teraso. Hrana je dobra, naješ se ravno prav, vendar je pa malo višjega cenovnega razreda in potrebno bi bilo povprašat če imajo primeren meni za tvoje goste, ker to ni klasična jota in tenstan krompir.
Tudi jaz bi predlagala gostilo Murka. Odlična izbira za goste iz tujine.
JaLoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Pad Thai s piščancem