Tudi moški še vedno lahko, glede na lepo jesensko vreme, razkazujejo svoje radiatorčke...
Tisti, ki jih imajo.
Oh, kako je življenje lepo!
japaja

| sara.vidmar je napisal/a: |
| Kje bi lahko kupila bombažno ruto, kakršne so nosile naše babice? (Saj veste ... kakšne drobne rožice ali pike, pa obroba v drugačni barvi, pa dovolj velika, da se z njo dejansko lahko pokriješ, ovratne rutice so premajhne, pa res mora biti bombaž, ne svila ali volna ali kaj tretjega.) sara |
| tanca je napisal/a: |
| Kako pa je s kombiniranjem rjave usnjene jakne? Sem gledala tisto v Promodu in se mi je zelo dopadla, vendar malo omahujem, saj verjetno ne bo šla k kakšnim črnim čevljem ali sivim hlačam...Ali se motim? S kakšnim šalom bi se lahko kombinirala? (Sama se precej slabo počutim v črni barvi, še posebno na zgornjem delu telesa in mi tudi tistih nekaj kosov oblačil samo visi v omari, saj se ne morem pripravit do uporabe) tanca |
Pa ste tu res same hruške...kje je še kakšna jagoda...da se malo pomenimo ![]()
![]()
?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Evitine Jakobove pokrovače