Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo uporablja pirin ali ajdov vzglavnik.Surfam po Googlu pa ne najdem kaj dosti o tem.Zanima me predvsem kje se jih da naročit.
Za vsak namig in izkušnjo(glede spanja na njih)se že vnaprej zahvaljujem.
Lp
kalcicl
Pozdravljeni!
Zanima me ali kdo uporablja pirin ali ajdov vzglavnik.Surfam po Googlu pa ne najdem kaj dosti o tem.Zanima me predvsem kje se jih da naročit.
Za vsak namig in izkušnjo(glede spanja na njih)se že vnaprej zahvaljujem.
Lp
kalcicl
Pozdrav! Sama uporabljam vzglavnik, napolnjen s piro. Meni je super. Razporediš si zrnca tako, kot ti najbolj odgovarja. Hotela sem ga že naročiti v dvorcu Trebnik, ravno v tistem času pa je bila akcija v Hoferju in sem ga tam kupila. Priporočam.
Upam, da spodnja povezava "dela".
http://www.trebnik.com/categoriessub.asp?ID=3A1
Lep dan želim
Tele zadeve pa že dolgo nisem videla niti reklamirane niti v trgovinah, prodajali so jih namreč povsod.
Uporabljala sem ga kakšen teden in se vsako jutro zbudila z glavobolom. Potem je prešel na sina in se je dogajalo isto. Mož se ga je zaradi najinih izkušenj izognil. Zdaj spim na ortopedskem.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Caprese solata s popečenimi svaljki

Nacho čips gostija