Ste se kar razpisali... 
Evo za vse, ki vas zanima, kam je treba it, da vas moški nadlegujejo: predsezona in posezona (ko še ni velike izbire, nadlegovalci pa hrepeneči), kakšna bolj divja plaža ampak blizu mesta. Npr Makarski polotok je že zbirališče takih tičkov: se najdejo vsakršni-stari mladi, lepi, grdi, prilično vljudni, pa neotesani, taki, ki spregovorijo, drugi, ki se usedejo blizu ženske (družbe) in nepremično buljijo do nadaljnega, če se občudovanka/-e preseli/jo na drugi konec plaže, se seveda preseli tudi on... Ali pa se kmalu pojavi še kakšen. Govoreči govorijo vse jezike, nemi pa samo buljijo. Ne pomagajo očala, grdi pogledi, ne ignoranca, ne besede, da se bo tvoj vsak čas pojavil... Pomaga samo, da se mož res pojavi.
Skratka, tiste, ki mislite, da je to prijetno, zabavno, sprejemljivo... izvolite, meni pa to pokvari vzdušje. Zadnji letošnji vikend, ki sem ga preživela na Krku na divji, prostrani, a obljudeni plaži, se je našel en (pravzaprav opažam precej takih bolnikov, ki redno čekirajo terene, a se v sezoni v množici porazgubijo), ki je 2 dneva zasedal mesto 5-10 m od mojega in to ne glede na to, kam sem se premaknila. Redno je krožil okoli, da je ja ujel vse mogoče zorne kote. Domačin, ob meni videl hrvaški dnevnik, pa vseeno ni spregovoril besede. Kaj naj s takim? Prekršek do tod menda še ni, rešit pa se ga ne moreš. Meni je to bolano...