Po dopustu

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15822

27. sep 2011 22:10

No, jaz sem že v letih, ko bi mi kak mladi galeb že godil ...

Že dolgo nisem slišala, da bi bili galebi spet v modi, menda je ta navada že v zatonu. Kje pa si bila na morju? Strah te ja ni treba bit, razen če zaideš na kakšno res samotno plažo in ni nikjer nikogar blzu, pa te začne nadlegovati. Po moje ostra beseda oziroma zavrnitev ali popolna ignoranca dosežeta svoje. Vsaki od nas pa tudi ne piše na čelu, da si ne želi poletne avanture, zato dečki pač poskušajo (pa saj povsod žicajo, ne samo galebi na dopustu ...), na nas pa je, da jih odločno zavrnemo, če ne želimo njihove družbe. Lahko jo pa tudi sprejmemo, odvisno pač ...

Po moje to kak večji problem ni.

 

 

mamamia

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5190

27. sep 2011 22:20

Nič čudnega, če te gledajo, ko si pa Marsovka! Jaz bi tudi, saj malega zelenega v živo še nisem videla.

Drugače pa se srednje bistra Zemljanka takih tipov zelo hitro znebi, ko jim da enoznačno vedeti, da ne bo nič (to se pravi, da ne zavijaš očmi in se nemočno hrepeneče zaziraš v daljavo po svojem princu). Ker oni pač ne izgubljajo časa z romantiko za komade, ki ne dajejo znakov, da so za. Da te je sredi dneva strah na plaži - daj no. Če pa tip samo sedi in gleda naokoli, za božjo voljo, pa naj. Saj lahko ti tudi. Bolj se boj ženskih pogledov, ker ti veliko bolj pikolovsko opazijo, če se ti trakci na bikinkah malo globlje zarezujejo v meso, če se iz dekolteja bohoti več, kot bi bilo treba, pa če so v toplesu že vidni učinki gravitacije, da ne omenjamo okrušenega laka na nohtih in slamnato sfrkljanih konic na blondiranih laseh. Teh se boj, v moških pogledih pa raje uživaj.

Sonja

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

27. sep 2011 22:38

Zanimivo, vse ki so se odzvale na tisin post so najprej vprašale: tisa, kje si pa bila na dopustu? Tisa pa modro molči, ampak zdaj pa prosim! povej tisa, kje si bila na dopustu!!

V glavnem imam veliko znank in kolegic različnih starosti, ki si privoščijo dopust v družbi po dve, brez moškega spremstva pa ne vem ali se jim zdi tako normalno, da moški kar za njimi šibajo ali tega kratkomalo ne opazijo ali pa se jim to pač ne dogaja. Če si prepričana kaj hočeš in česa nočeš se ti ni treba ničesar bati. V množici ljudi te nihče ne bo napadel in če jih ne boš opazovala, tudi ne boš opazila, če te je kdo slučajno pogledal.

zeta

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. sep 2011 22:38

Naša tisa je bolj senzibilna punca. Ampak, draga moja, nasvet od limnol je na mestu, da bolj ne bi mogel biti. Če se pa hočeš tipa res s pospeškom znebiti, ga pa takoj vprašaš, kam gresta in poveš, da naj bo hitro, ker imaš samo 20 minut čaa. Bežijo hitreje kot jih bi noge nesle.

Vendelina jr.

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

27. sep 2011 23:22

Dragička, pravijo, da ženske po petdeset letu postanejo nevidne.  Če spadaš v to kategorijo, potem... Sicer pa vso srečo!

 

naor

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

27. sep 2011 23:37

Viva,

mene bi tisto zanimalo, veliki špegli in zajeban pogled, pa, a to pomaga proti občudovalkam, pa tudi, kako se to vadi.

ežoj

motovilčica  

član od: 29.12.2009

sporočila: 231

27. sep 2011 23:40

haha wendy, zanimiv pristop, morda bi bil za preizkusit. 

sicer se pa meni podobno dogaja kot tisi, ker grem tudi večkrat sama na plažo. le da mene ni strah - z grdim pogledom se je doslej dalo še vse odgnat.. pa ne gre le za galebe, tudi kaki osamljeni turisti so prepričani, da ženska, ki je sama na plaži, nujno rabi prav njih. neolikane preprosto ignoriram, prijaznim in z manirami pa povem, da sem sama, ker mi pač tako paše ter da se lahko malo pogovarjava na plaži, to je pa tudi vse.in doslej je vedno delovalo.

galebi so očitno malo iz mode. se mi pa tudi zdi, da je vsaj na dalmatinskih otokih ostalo bore malo pogleda vrednih mladih moški, ostajajo boljkone ostareli galebi, ki pa vsaj meni niso zanimivi.

motovilčica

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

28. sep 2011 0:23

ežoj je napisal/a:

Viva,

mene bi tisto zanimalo, veliki špegli in zajeban pogled, pa, a to pomaga proti občudovalkam, pa tudi, kako se to vadi.



ežoj

 

Jah odvisno kerga ranka so tvoje oboževalke, če so bolj tipa sponzoruše pa koferuše, pol bi znalo jih še privlačit, namreč take padajo na to zadevo s špegli, če so pa bolj podobne tvoji žabici, take pa kmalu pobegnejo pred ta hudimi špegli

 

Drugače je pa ajnfoh ko plastelin - daš gor očala, taka ljudje ne vidijo tvojega pogleda, po možnosti malo večji kaliber, zaželjen kak metalni sijaj vsaj na robovih. Pol spodaj pa tak težek pogled, ona varinta malo priprtih oči pa zategnjeni kotički ust (mafijski pa akcijski filmi so kar dobra referenca), pa karmo je treba naštelat na uno "phaaa...you talking to me??" frekvenco.

Viva Meier

sonci  

član od: 27.9.2005

sporočila: 442

28. sep 2011 12:54

ežoj, zmen se s _tiso_, bosta skup vadla!

sonci

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

28. sep 2011 13:54

ežoj je napisal/a:

Viva,

mene bi tisto zanimalo, veliki špegli in zajeban pogled, pa, a to pomaga proti občudovalkam, pa tudi, kako se to vadi.

ežoj
Mislim, da moraš biti še zabrit, potem se pa temu reče agli madrfakr luk (zraven nujno spada spedenan avto, najboljše golf dvojka ali fiat punto, obvezno s spuščenimi odbijači, odžaganim šaltheblom, doma zmontiranim kompletom ksenonk in pol kW zvočnikov v prtljažniku). lp, proxima

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti