Bučni pire iz rumene buče
Atos,obroki so pomešani zato, ker je knjigo pisal Američan. V ZDA je večerja glavni obrok, kosilo je pa po navadi nekaj manjšega okrog poldneva, med službo. Samo kosilo zamenjaj za večerjo, pa boš OK.
![]()
Pozdravljeni!
Ker nisem želela odpireti nove teme na dieto, sem se odločila, da grem kar na ta forum.
Že dalj časa sem se ukvarjala s vprašanjem kakšno dieto naj kuham mojemu možu, ki je sladkorni bolnik in ima povečan holesterol in pritisk, ter seveda tudi preveliko težo. Odločila sem se za dieto South beach in moram povedati, da sem zelo zadovoljna.Mož je v dveh tednih shujšal za 5 kg, kar me pa še bolj veseli, da je izgubil ogromno sala okoli trebuha. Imam tudi knjigo, ki si jo je pa dobro prebrat, preden začneš, ker je v njej ogromno koristnih nasvetov. Tudi jaz sem zamenjala kosila za večerjo, ker zvečer pojemo manj, pa je.
kako se bo nadaljevalo, pa v prihodnosti!
Diana
diana65jaz se drugi dan prehranjujem po tej "dieti", ki dejansko to ni, saj lahko ješ veliko. Vem iz iz izkušenj, saj sem jo že prakticirala, pa zaradi nekih okoliščin preklopila nazaj na preveč OH. Telo me že dalj časa opozarja, da je zasičeno (zgaga, občutek težkega želodca...), in poskušala mu bom malo pomagati. Zanimivo, da mi, zapriseženem krompirjevcu in špagetarju, najbolj manjka sadje... Mesa nikoli nisem preceč marala, mešam ga z zelenjavo, in nabavila sem si razne sire (manj maščob), ko pa se naučim še kupovati ribe, da me ne bo vsak prodajalec okol prinesel, bo pa tudi tega več...
neikaVidim, da pod tole temo že dolgo ni bilo nič pisanega..... je kje kakšna/kakšen, ki je tole dieto sprobal in lahko pove rezultate iz prve roke.... brala sm članke od prej, pa me zanima če je kdo tak tukaj gor :) da bi dal še kakšen nasvet...s fantom se je jutri lotiva. :)
dekle23dekle23, kak nasvet pa rabiš?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Pistacijeve rolice