Zdravo!
Morda kdo ve, kje v Ljubljani bi se dalo kupiti sprej proti sprijemanju? Potreboval bi ga za peko oziroma pripravo modelčkov za žele.
emonika
Zdravo!
Morda kdo ve, kje v Ljubljani bi se dalo kupiti sprej proti sprijemanju? Potreboval bi ga za peko oziroma pripravo modelčkov za žele.
emonika
Z Loni sva ugotovili, da sva se o tem pogovarjali na FB. To čudo sem prvič kupila po tem, ko sta se mi dve torti prijeli na pekač tako grdo, da sta romali v koš. Potem sem ob pol dvanajstih zvečer odpeketala v trgovino, in se podvrgla pečenju še tretjič in Voila! Biskvit je čarobno padel iz pekača.
Od takrat ga redno, poleg peki paprija seve, uporabljam za pečenje sladic in slanih pit, za normalno kuhanje pa tega spreja ne uporabljam. Ena "konzerva" mi zdrži celo leto, je pa res, da ne pečem vsak dan
, niti vsak teden.
Toplo priporočam nakup in uporabo, še posebej za muffine, obode tort in pekačev pa tudi paprija, na katerem pečete biskvitno testo za rolade ipd.
Pred časom je tak sprej delala ena od tovarn olja, se mi zdi, da iz Domžal, je bilo res uporabno. take stekleni spreji so bili.....
Danes sem sprej iskala po Celovcu,pa tudi nimajo...
lp goga| gogad je napisal/a: |
Danes sem sprej iskala po Celovcu,pa tudi nimajo... lp goga |
V Metroju pa nisem bila,sploh ne vem če grem lahko notri,a ni treba ene kartice imet?
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Pure svedri s paradižnikom in baziliko