neznan uporabnik
28. jul 2009 11:45
Sem že enkrat napisala, pa bom zdaj ponovila: moja hči je kot dojenček štrajkala pozicijo postelje, ki je bila pač postavljena tako, da je estetsko zadovoljevala moje želje. Potem sem dala postelčjico tja in tako, kot je njej pasalo in stvar je bila urejena. Sama se spomnim, da se je dostikrat kdo v nedogled premetaval v postelji, dokler za prvo pomoč ni poizkusil samo zamenjati glava-noge. In je bilo okej. Se pa tudi spomnim, da so starejši ljudje rekli "pa dej se okol obrn!", če kdo ni mogel spati. Res pa je, da nismo vsi ljudje enako občutljivi in da nekatere moti kamenček, drugi bo pa skalo brcnil stran.. In res je tudi, da smo kletko z zajcem prestavili drugam, ko smo uvedli wireless, ker se mu je skor strgal od hudega. Prej pa 6 let nič in potem tudi nikoli več. Jaz osebno začutim zadeve takoj, ko prestopim prag, verjamem svojim občutkom u nulo. Sanje s tem nimajo veze. Oziroma ja, kot posledica lahko. Res je pa tudi, da en ajmar vode pod ritjo ali pa morje pod plovilom ravno tako s to tematiko nimajo veze. Eni se pač nonstop nekaj duvajo. japaja