Ima kdo kakšno idejo. Brskam
Hvala!
snorci
Ima kdo kakšno idejo. Brskam
Hvala!
snorci
24. jul 2009 13:48
Kot vsakemu človeku pač, bi rekla. Saj voščiš človeku, ne direktorju. Vsaj po moje.
24. jul 2009 13:48
Direktor! Da bi bili velikokrat na dopustu, vam želimo! Prilagamo škatlico Bilobila, da ne boste pozabili na regres in božičnico!
24. jul 2009 13:53
Naloga je, da naj bi bilo v verzih in, ko pregledujem že napisano na raznih straneh se mi vse zdi preveč prijateljsko, če razumete. Nekaj bolj resnega bi potrebovala. snorci
24. jul 2009 13:57
Ob vašem rojstnem dnevu kratko naše je voščilo, samo da bi se izpolnilo: brez težav, brez trpljenja dnevi vašega življenja naj potekajo lepo- tudi za nas sreča bo. patty
24. jul 2009 14:32
Če niste v ne vem kako prijateljskih odnosih, mi ni jasno, zakaj voščilo v verzih? Se podpišem pod fresh. Mamamia mamamia
24. jul 2009 14:43
Razen če ste res prijateljski, potem ne vem kakšnih smešnic ne bi uporabljala. Povezovanje njegovega rojstnega dne s srečo, bogastvom itd. zaposlenih pa jaz niti omenjala ne bi. Razen seveda, če hodite skupaj na pivo in tudi drugače brijete norce.
Jaz bi kaj takega, kar je napisala fresh napisala v skrajnem primeru možu, če se ne bi mogla domislit kaj bolj nagajivega. ![]()
![]()
Vprašanje je, če tudion prispeva (s podpisom na kartico ali karkoli že počnete) tudi ko imajo zaposleni rojstni dan. Če ne, se lahko zgodi da bo v veliki zadregi, če boste zganjali cirkus okrog njega. Sem nedavno doživela nekaj takega in je bilo malce neprijetno.
24. jul 2009 14:49
Sem danes ravno prav nabrite volje, da bi z lahkoto spesnila kaj veliko bolj ironičnega kot tisto zgoraj. Če ste v bolj resnih odnosih, potem se izogibajte rimanja, ker to nekako ne izpade najbolj estetsko. Res pa je, da so okusi različni. Napišite nekaj preprostega in če boste vse to tudi v resnici mislili, potem se bo iz voščilnice to tudi čutilo. Vanja, možu pa nikakor priložiti Bilobila, ne bo kartic pozabljal doma!
24. jul 2009 14:54
Fresh, v mislih sem imela, da bi zaslužil dovolj za regres (fenci čevlje) in božičnico (še bolj fensi torbico) ![]()
24. jul 2009 15:01
Vanja,
24. jul 2009 15:23
Z direktorji je tako, kot z oblaki. Ko izginejo, je dan sončen.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento