Ja, ta mum je metalni in stane (je stal), če se prav spomnim več kot 500 evrov. Zdi se mi, da so ga imeli tudi v srebrni barvi. Številke na žalost nimam.

Bruschette s paradižnikom in kumarami
Ja, ta mum je metalni in stane (je stal), če se prav spomnim več kot 500 evrov. Zdi se mi, da so ga imeli tudi v srebrni barvi. Številke na žalost nimam.
| Loni je napisal/a: |
| Mum 8 serija, ga imam srebrnega doma, se da v njem čarati tudi samo z enim jajcem (nekaj premakneš z že zraven dodanim ključem).Loni Makaroni |
Viš, to pa nisem vedela, sem mislila, kaj mi bo tista ogromna posoda, saj v povprečju delam iz štirih jajc. Pa se eno jajce ne "izgubi" tam notri?
Atina| Atina je napisal/a: | ||
Viš, to pa nisem vedela, sem mislila, kaj mi bo tista ogromna posoda, saj v povprečju delam iz štirih jajc. Pa se eno jajce ne "izgubi" tam notri? Atina |
Jankica, a si malo zaspala. Odkar smo v EU se davka ne vrača.
Lijana| Loni je napisal/a: | ||||
|
Hehehe, hvala! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kot je napisala Loni se je treba obvezno registrirat na njihovi strani in naročit. Potem ti sporočijo, če imajo oz., ko dobijo. Ne gre, da bi šla kar tja v trgovino in kupila, saj to niti ni trgovina ampak samo prevzemno mesto.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem