Zmaga!
Kupila šmiržajfo, po slovensko razen "Pasta za umivanje rok" ne najdem drugega imena.
Zmočila umazani del obleke.
Skuhala kavo.
Z mokro krtačko za nohte podrgnila po tem Opalu, Idealu..no, jaz kupila Pulitol ..
naštimala musko, prižgala cigaret..
In sem lepo narahlo ščetkala gor dol, levo desno, v smeri urinega kazalca, kontra smeri urinega kazalca.
In tako nekajkrat ponovila vajo.
(Sem zračunala, da če bi jarke kopala, bi si že novo obleko zaslužila..

)
Sem zelo vesela, ta moja obleka je sicer stara nekaj desetletij(!!) ampak to je ena od stvari, ki je kot moja druga koža in sem prav čustveno vezana na njo, tako pač je.
Kar se tiče čiščenja z maščobami.. ja, imam dobre izkušnje. Z margarino oziroma maslom sem do sedaj uspešno očistila vse tiste selotejpe z vetrobranskih stekel, nalepke s plastične embalaže (ki je ne smeš drgnit s čim ostrim), verjamem, da gre krasno tudi z olivnim oljem (čeprav z gladkih površin rado dol steče).
pri meni je bil res problem ker je bilo vse tole že zastarano in obdelano. No, ampak je šlo!!
Ne vem, če ne bo tole preveč intimno hihi.. ampak recimo kakšne spodnje hlačke se krasno operejo z mrzlo vodo (beljakovine?) in navadnim milom za roke. Seveda je potrebno kar fino zmencat, ker brez nič ni nič!
Hvala vsem za nasvete.
japaja
Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 13. 2009 15:31