Marmorni sladoledni sendviči
Pri taki razliki med prvim in drugim otrokom, boš imela 2 "edinčka". Če sta pripravljena na to, je vse ostalo OK.
| mamamia je napisal/a: |
| Hecno, jaz sem se pri 25, koje bil na poti prvi otrok, čutila sila odraslo in odgovorno (sem že bila v redni službi, stanovanje je bilo povsem nared, le atek še ni bil v vojski ...), ko pa danes nekdo pri 25 reče, da bo imel otroka, se mi zdi, kot da bo otrok imel otroka. mamamia |
Z mano je bila v porodnišnici mamica, ki je pri 38ih in šestnajstletnem sinu rodila punčko... sin je bil sprva neroden, zdaj je krasen starejši brat... in ta mami je pred par tedni povila še enega fantka :)
Še ena prijateljica pri 42-ih pričakuje četrtega otroka, ostali trije so že kar veliki... in še ena druga se pravkar vrača s porodniške; dobila je sina, hči pa pravkar končuje fakulteto.
Vsi otroci (razen tretjega pri prvem primeru) so bili zaželjeni, načrtovani... pri vseh je bilo nekaj kritike in čudnih pogledov s strani okolice... in vsi so srečni ter zadovoljni.
Joj, mojo mamo s tudi malo čudno gledali, ko se je sprehajala z vozičkom pri svojih 41-ih letih (skoraj 28 let nazaj). Potem je vsem prav ponosno povedala, da je to njen vnuček. Mislim pa, da so se danes časi spremenili. Ne me ustrelit, ampak mislim, da sem jaz danes veliko mlajša, kot je bila pa recimo moja oma ali celo moja mama, ko sta bilimojih let. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Toscanska panzanella