dragička, ežojevi knedlni so slivovi, nisi videla.............................![]()

Hot dog v listnatem testu
dragička, ežojevi knedlni so slivovi, nisi videla.............................![]()
Videla, videla.... so pač knedli.
Pozdravček!
Napačno se mi je zapisala temperatura: peči na 180 stopinj. ( a ne na 200 kot piše, pa bom tudi tam popravil )
Dragička, ravno so na robu, za kregat a so mal
ali niso ( priznam, vedno se mi to zgodi, če znižam temperaturo, se mi zdi da so, sicer pečene, vendar ne taprave barve ).
Japaja, tufahije niso maj fejvorit, drug teden bom imel več časa, vendar obljubljajo toplo vreme in mi se takrat ( ko je toplo ) ne ljubi skakat okrog štedilnika. Tole prej sem delal bolj za silo, ker me je zeblo kot cucka. Sestavine imam ( no ja orehe ), kupit moram jabolka in ( vrjetno sladko smetano. Imam sicer dve v hladilniku vendar so za stran. Pa zares, a kdo ve kaj je s smetano: včasih, če ti je sladka smetana ostala, si je komot porabil kot kislo, sedaj nastane nekaj smrdečega, da je za stran.
ežojJa, Ežoj, nič več ni tako kot je bilo![]()
| Ognjič je napisal/a: |
| Meni pa knedelne, če so notri slive al pa marelice.... |
Sploh pa zdajle nmi ravno visoka sezona jabolk, primernih za tufahije................je toliko sezonskega sadja...........
Ne skači v zrak, menda imava tudi midve lahko svoje mnenje, kajne? Jagode so trenutno sezonsko sadje, mesečne prav lepo zorijo, pa malo više tudi običajne, da o gozdnih ne bi.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Milijonska juha