Zbiram kopije računov za velike GA Gorenje (hladilnik, skrinja, pralni, pomivalni, sušilni stroj, plošča, pečica), izdane po 1.6.2009.
Za poslane kopije se oddolžim s kavo ali čokolado.
Joan
Zbiram kopije računov za velike GA Gorenje (hladilnik, skrinja, pralni, pomivalni, sušilni stroj, plošča, pečica), izdane po 1.6.2009.
Za poslane kopije se oddolžim s kavo ali čokolado.
Joan
| Issi je napisal/a: |
| "Če je kdo v zadnjem tednu kupil Gorenjev gospodinjski aparat in njegov dobavitel električne energije ni Geni, torej nima možnosti izkoristiti darila, bom vesela če mi odstopi račun". Issi |
In kje piše, da je darilo možno vnovčiti samo pri Geni ?
Me pa zanima, če drugi razumete oglas za nagrado tako, da velja samo za elektriko pri Geni.
F r i n a
Sporočilo je spremenil(a) frina dne 06. 2009 16:41Če velja popust res samo za Geni, in bojim se, da je tako, je Joan samo zaprosila za nekaj odvečnega. Če se zgodi, da bom bonus dobila res samo za Geni, potem bom poklicala Joan.
Seveda takoj, ko bom razčistila z njihovimi pravniki.
In to z veseljem. Bodo morali biti zares prepričljivi, da bodo dokazali, da se ponudba nanaša samo na Geni.
| frina je napisal/a: |
| <Če se zgodi, da bom bonus dobila res samo za Geni, ... F r i n a |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi