Rižek v poletni solati
| feferon je napisal/a: | ||
|
JAz jih kupujem, ker jih pripeljejo do vhodnih vrat. Čakam kekca in mikrovalovko. Pa popust tudi !
F r i n aPozdravljeni,
ker je limonada znova sveže ohlajena in pralni stroj že veselo žveči vaše perilo,se poletje lahko nadaljuje!
Spletna trgovina Gorenje se vam zahvaljuje za sodelovanje v naelektreniakciji GEN-I, pri čemer vas bodo natančna navodila za priklop na podarjenisveženj 1000 kWh elektrike počakala v vašem poštnem nabiralniku.
Dolg & vroč avgust vam želimo,
ekipa Gorenja
Tole sem dobila danes po e-mailu. Ampak, dragi moji, nisem sodelovala v nobeni naelektreni akciji GEN-I.
Poglejte še enkrat na link ( zlasti Mamamia), kje piše, da sodelujem v kaki taki akciji in da je bonus tistih 2x500kW samo za GEN-I.
Prosim za vaša mnenja in podporo.
LeeAnn, in kje v avgustovski akciji piše, da dobiš bonus samo pri GEN-I. To bi moralo namreč izrecno pisati, pa ne. Ker so šlampasti.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami