Islandija
Cellnet, vsekakor uživajte in ne pozabi na slikanje. Ko prideš, pa prosim poročaj in prilepi kakšno slikico.
Midva načrtujeva islandijo za drugo leto.
Pred leti sva bila na Finskem in ti povem, bilo je čudovito. Pa sva tudi imela svetle noči, hehe. Ob 3 ponoči so se vsi sprehajali po mestu.
Kyara| Moycaa je napisal/a: |
| Cellnet, bi lahko, prosim, ko prideš nazaj malo poročal, kaj se splača ogledati, cene, zanimivosti ipd.? Naju letos vleče Islandija. Sicer bova šla lahko šele avgusta za cca 10 dni.Hvala!Moycaa |
Ma kaj ko prideš nazaj, poročaj že ko prideš tja ( če je le kje kakšen dostop do interneta ), nekaj nas je zelo firbčnih.
ežojReca,
vsekakor, povej kaj več, veš da nas zanima. Gleda zastonj nastanitve: jaz to imam v Stockholmu pa nikakor ne izkoristim in rinem tja kjer me vse ful stane.
Ti se kar imej lepo, poročaj kolikor se da, smetenje teme bomo že preživeli ( pa slikaj in ko prideš nazaj sestavi kakšen album ).
A ja: vrt bo čist zaplevljen, ti se potepaš, jaz pa ne utegnem vsega oplevit!![]()
cellnetKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Domači prijatelj z orehi in čokolado