Ali mi lahko kdo svetuje kako se na indukciji skuha puding, ne da bi se na koncu prismodil?
Hvala za nasvete! LP Tim
Ali mi lahko kdo svetuje kako se na indukciji skuha puding, ne da bi se na koncu prismodil?
Hvala za nasvete! LP Tim
| Tim je napisal/a: |
| Ali mi lahko kdo svetuje kako se na indukciji skuha puding, ne da bi se na koncu prismodil?Hvala za nasvete! LP Tim |
Mal bom žleht. Pa saj se rado prismodi tudi na plinu ali elektriki. ![]()
![]()
Ugotovila sem, da je pomembno v kakšni posodi kuhaš. Jaz imam tako z dvojnim dnom. Je pa res, da skozi mešam, da se mleko ne prismodi in potem seveda tudi puding.
marelica
| Tim je napisal/a: |
| Ali mi lahko kdo svetuje kako se na indukciji skuha puding, ne da bi se na koncu prismodil?Hvala za nasvete! LP Tim |
Tim, se mi zdi, da slabo kaže, ni variante, da se ne bi prismodil!
ežojTudi jaz nisem ravno strokovnjak za kuhanje pudinga, vendar na indukciji, brez da bi se prismodilo ne gre ( pa cellnet to lahko prevede na katerokoli moč hoče ).
ežojcellnet, nič si ne zmišljujem, res se ne da skuhat puding. Razlog? po moje, ind.kuhalnik dela zmeraj s polno močjo, tiste stopnje med min. in max. določajo čas ko kuhalnik ne dela ( ne dodaja energijo v dno posode ). Ravno tako je na ind. kuhalniku prava umetnost skuhat mleko, "da ti ne uide ". Glede čiščenja se popolnoma strinjam
ežojČe je to res, bi jaz mleko zavrela v mikrovalovki, potem dodala puding s sladkorjem in ga nad paro skuhala do konca.
![]()
![]()
Ma, se mi je posvetilo!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Gravče Tavče ali Prebranac