| borka7 je napisal/a: |
| Če smo že ravno pri pogrezanju: a je katera že kdaj na Hrvaškem naročila "sladoled sa čokoladnim prolivom"? Ta je tudi resnična... borka7 |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako
| borka7 je napisal/a: |
| Če smo že ravno pri pogrezanju: a je katera že kdaj na Hrvaškem naročila "sladoled sa čokoladnim prolivom"? Ta je tudi resnična... borka7 |
| Roncolino je napisal/a: | ||||
|
No še ena moja prigoda... doma imam "grdo" navado, da vedno poližem krožnik. Enkrat sem bila z mami in sestro v neki restavraciji, kjer sta si onedve naročili pico, jaz pa palačinke z ananasom in ogromno smetane. Ker smo klepetale in klepetale, sem enostavno pozabila kje sem in oblizala krožnik v nulo (smetane in sladkega greha je pa ja škoda
). Ko sem videla, kaj sem naredila, mi je bilo strašno nerodno in sem vse krožnike z mize naložila na kup, da bi natakar odnesel vse skupaj. Pride natakar, prime spodnji (oblizani) krožnik in ga postavi čisto na vrh umazane posode. Jojjjj kako mi je bilo nerodno... vse črte od mojega jezika so se videle po celem talarju
Vseeno bi bilo drugače, če bi se to zgodilo v kuhinji (stran od mojih oči).
In zdaj... še vedno sem živa, ni me pobralo od sramote in še vedno z velikim veseljem ližem krožnike... ampak od takrat naprej le še doma ![]()
| slepakura je napisal/a: |
| Ce bi bila restavracija moja in bi to videla, bi ti z veseljem prinesla se en zvrhan kroznik! slepakura |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Palačinke z gobami in ajdovo kašo