4. jun 2009 8:53
Loni, lahko zaupaš, kje si dobila ta etui za banano?
4. jun 2009 8:53
Loni, lahko zaupaš, kje si dobila ta etui za banano?
4. jun 2009 9:05
| hedonist je napisal/a: |
| Da razložim, "kmečko" ni bilo mišljeno žaljivo, slabšalno, bil je zgolj odgovor na nekaj predhodnih izjav v tej smeri. Nič nimam proti kmetom, nasprotno imam nekaj odbrih prijateljev s podeželja , vcenim jih in spoštujem. Da ne bo pomote in da mi ne bo kdo podtikal nekaj kar ni res. hedonist |
4. jun 2009 9:30
Katera od nas (začetnica, mamamia, jancka, gigi84) je torej kmečka? Začetnicaneznan uporabnik
4. jun 2009 9:38
Recimo, da je hedonistova izjava ena od večjih nerodnosti v tej temi, ki ima itak tak naslov? No in bajtevej hedonist, bova šla na kavo, ko bom opravila šnelkurz iz gosposkega obnašanja, pred tem si s tabo ne upam
4. jun 2009 10:01
Sej sem vedel, da ne boš razumela zakaj sem uporabil besedo "kmečko". In ker ne veš oz. ne dojameš mi lepiš oznake in me rangiraš . Jej, jej, se mi zdi, da močno postajaš podobna nekaterim, ki jih imaš sicer v želodcu. Tako da..... Lepega obnašanja se ne moreš naučiti na hitro, to je dolgotrajen proces in ti si pri tem malo pozna se mi zdi. Ampak, včasih grem rad na kavo tudi s kakšnim plebejcem tako da vabilo velja. LP hedonistneznan uporabnik
4. jun 2009 10:17
Hedonist, če si pa hotel mene najti, da mi stopiš v močvirju na glavo in biti lep in čist in mene kot plebejko potlačit v blato.. Povej, kje bi rad pil kavo pa ti jo plačam vnaprej in te potem tam čaka gratis, jaz bom pa tačas rajši afne guncala in se smejala. Lepega obnašanja se lahko naučiš na hitro, ne boš verjel. A kot je že bilo rečeno, olika ni isto kot omika. Mi gre prav na smeh, ko gledam javne osebnosti po TV in če dobro pogledaš, lahko vidiš iz katerega šnelkurza kdo izhaja. Me spominjaš na plemenske individuume, ki delajo žurke z ričetovo pojedino in si mislijo, da so nekaj več, ker so se sposobni spustit na ričetov nivo.. Na, pa sem padla na finto in sem na robu nesramnosti. Čao! japaja
4. jun 2009 10:31
| katka lopatka je napisal/a: |
Loni, lahko zaupaš, kje si dobila ta etui za banano? |
4. jun 2009 10:36
Jaz sem bolj preprosta pa si ne dam dosti opravka s tem, kaj si kdo misli, če jabolko pojem vso, da le pecelj ostane, ali če imam, ko jem hamburger, na obeh licih odtis.
4. jun 2009 10:59
| tulka je napisal/a: |
Najhuje mi je jesti ribo v restavraciji. Imam jo zelo rada, vendar je ne znam pojesti tako, da bi bilo videti kolikor toliko uglajeno. Največ težav imam s kakšno orado... in takrat, ko mi ne postrežejo s krožničkom za kosti. [hrosc-rdec] tulka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

French toast s sadjem