12. jun 2009 12:26
Mogoče Vendy preizkuša reč, pa bo potem kakšno rekla, ežoj pa v trans ... mamamia mamamia
12. jun 2009 12:26
Mogoče Vendy preizkuša reč, pa bo potem kakšno rekla, ežoj pa v trans ... mamamia mamamia
12. jun 2009 12:31
| lidka je napisal/a: |
| Bomo šli vsi na koruzo klečat... : ) lidka |
Malo morgen, zelooo premila kazen. Klečat na ajdo, ker ima tetraedrično obliko zrn, pa je vedno ena š***** gor obrnjena!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
P.s. Ne boste verjeli, sem napisala normalno špica (konica) v pomanjševalnici, potem pa, ko sem poslala, mi je namesto pomanjševalnice pripopalo tiste zvezdice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In prisežem, da nisem pomislila na nič nespodobnega, ko sem pomanjševalnico tipkala!!!!
cervus ![]()
12. jun 2009 12:54
Pom moje si pa ti špici en "Č" dodala.
12. jun 2009 13:06
| gogad je napisal/a: |
| Me zanima ,kdaj to naštimaš,a pred službo,si potem cel šiht v oblakih |
12. jun 2009 13:31
No, Elaphus, kdo je nabolj pokvarjen, da se ga tkole cenzurira? A??? Ja, bogve, kje je Vendy dons... : ( lidka [sonce]
12. jun 2009 13:46
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| jass, mamamia in jaz se bomo primerno usposobile, ko nena dostavi modelčke, nato bomo vse zainteresirane obiskale na terenu. OK? |
Aha, kolikor se spomnim onih mooncup-ov, mammamia ni navdušena nad vsavljanjem čudnih zadev na zanimive kraje, torej eksotična uporaba sponk odpade. Tema je uvrščena pod 'kulinarični forum' in 'gospodinjske teme', torej... moj mož izgublja zanimanje ![]()
12. jun 2009 13:50
Ja, saj je za gospodinje, Tulka :)
12. jun 2009 14:24
Punce, lepo, da me pogrešate, samo, the thing is....da meni špangice v nobenem življenjskem obdobju niso ravno šle na karakter....Pentlje in gumice, to ja... raznorazne....s špangicami je bila pa vedno bolj slaba. Vendelina jr.
12. jun 2009 14:29
| tulka je napisal/a: | ||
Aha, kolikor se spomnim onih mooncup-ov, mammamia ni navdušena nad vsavljanjem čudnih zadev na zanimive kraje, torej eksotična uporaba sponk odpade. Tema je uvrščena pod 'kulinarični forum' in 'gospodinjske teme', torej... moj mož izgublja zanimanje [jezik] [hrosc-rdec] tulka |
12. jun 2009 14:34
Darling, a je nenič rekla, da bo prinesla tudi "zajčke"..ali pa je samo pri špangicah ostala? Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Pasta iz ingverja in česna