oddam tri psičke črno rjave barve stare 6 tednov ki bodo srednje rasti v okolici trebnjega mob 040424738 nives
nives
oddam tri psičke črno rjave barve stare 6 tednov ki bodo srednje rasti v okolici trebnjega mob 040424738 nives
nives
K meni so se pa zalezle 4 mucke, po mnenju sosedov ne več kot 4, 5 tednov stare. Jutri jih odnednesem v "Safe Haven" zatočišče za mačke. Mi smo namreč "pasja družina". ![]()
![]()
![]()
![]()
Pravilnik o zaščiti hišnih živali pravi takole:
http://www.dobermanklub.net/index2.php?option=com_content
"Na podlagi prve alinee 40. člena Zakona o zaščiti živali (Uradni list RS, št.20/04 – uradno prečiščeno besedilo) izdaja ministrica za kmetijstvo,gozdarstvo in prehranoP R A V I L N I K
o zaščiti hišnih živali
9. člen(parjenje)Psov in mačk, ki se vzrejajo, ni dovoljeno pariti več kot enkratv koledarskem letu, pogostejše parjenje se smatra zapreobremenjevanje živali v skladu z zakonom, ki ureja zaščitoživali. Izjemoma je možna ponovna paritev v naslednjempojatvenem ciklusu, če so imele živali v prejšnjem leglu enegaali dva mladiča.
21. člen(mladiči)Mladičev ni dovoljeno odvzeti od psice
pred dopolnjenim devetim tednomstarosti.
V. POGOJI ZA POSEDOVANJEDOMAČIH MAČK
31. člen(mladiči)Mladičev ni dovoljeno odvzeti odsamice pred dopolnjenim dvanajstim tednom starosti."
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Nacho čips gostija