Mercator ugodnosti

Podarim Mercatorjev kupon ugodnosti za 32% popust:

unovčljiv do 20. 6. 2009 v poslovalnicah M Holidays (Šiška, Maxi, Celje, Novo mesto); velja za nakup aranžmaja v Hotelu Termal v Moravskih Toplicah v obdobju do 30. 6. 2009.

Tudi jaz imam dva, ki jih ne bom izkoristila.

Lejla13

tudi jaz jih imam...

lp veverica cak

Da ne odpiram nove teme ,bom kar tule prosila če ima kdo kakšen račun za tole zbiranje v Mercatorju!Če zbereš račune za 25 kg kupljenih izdelkov(ariel,lenor,dreft) za obdobje od 2.7.-1.9.09,dobiš likalnik!Če imate račun pa ga ne rabite ,se že vnaprej zahvaljujem,če mi ga kdo podari,prosim na zs!Hvala in lp

marjeta10
Pozdravljeni, tudi jaz se priporočam za kakšen račun kot Marjeta10. Jah kaj čmo ... pripravljamo se na novega člana v družini in vsaka podarjena stvar pride prav, ko je že toliko stroškov z nakupom stvari za prvega dojenčka :) Želim vam prelep dan!
Pozdravljeni, če ima katera Mercatorjev torkov račun za 10 % popust in ga ne bo izkoristila, se toplo priporočam. libra

Če kdo rabi kupon za popust M holidaysovega enodnevnega izleta v Christkindl naj javi. Na razpolago sta 2 kupona.

onija

Pozdravljeni!

Bom kar tu nadaljevala. V kolikor ima kdo kupončke za 30% popust na kopalne karte v SLO termalnih kopališčih, bi se priporočala.

Hvala in lepo nedeljo

sonce51

Tole je sicer že stara tema, pa vseeno, Merkator ima od četrtka naprej ogromno ugodnosti https://www.letakonosa.si/mercator/akcijski-katalog-od- Sama grem po vseh trgovinah, tehtam med kvaliteto in ceno :) 

Maya90

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti