Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada
Moj oče je imel pred tremi leti najprej eo rano, , potem se je v bližini naredeila še ena, in potem sta se razširili in združili v eno veliko....Nobena terapija osebnega zdravnika ni pomagala, nakar smo zvedeli za dr. Vrabla (Živan Vrabl), takrat je imel ordinacijo v sklopu ZD Ptuj. Rano mu je najprej z laserjem očistil, nato pa je imel oče 3x tedensko "kisikovo terapijo". rana se je pričela hitro občutno manjšati. Ker smo precej oddaljeni od Ptuja, nam je dr. vrabl predlagal, da opravimo terapijo v domači ambulanti - v bistvu bi jo lahko kar doma. Poanta je v tem, da se okoli rane naredi "komora" v katero se dovaja medicinski kisik. To smo naredili tako, da je dal oče nogo v veliko vrečo, ki smo jo pod kolenom stisnili, notri pa napeljali cevo od jeklenke s kisikom. Komora je bila napihnjena dobre pol ure, trikrat na teden. Naj povem, da se je zdravnica od te "terapije" povsem distancirala, tudi po slabem mesecu dni, ko je bila ana povsem zaceljena. In ni se odprla do danes. Strošek - v plinarno sem peljala na naše stroške zamenjat jeklenko (ker je bila prejšnja že prazna).
Če še ni prepozno se pozanimajte na Ptuju, zdravnik je zelo znan tudi po zdravljenju težav s hrbtenico.
lp,
robidaOtočanka žal sem šele danes opazila to temo, tako da...
lp
robidaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada

Azijska solata s kozicami