Jutri je prvi maj, glede na dogodke, ne bo imel pravega pomena, pa vseeno, danes bomo kresovali, kako ga boste pa jutri preživljali?
šmentana muha
Jutri je prvi maj, glede na dogodke, ne bo imel pravega pomena, pa vseeno, danes bomo kresovali, kako ga boste pa jutri preživljali?
šmentana muha
| šmentana muha je napisal/a: |
| Jutri je prvi maj, glede na dogodke, ne bo imel pravega pomena, pa vseeno, danes bomo kresovali, kako ga boste pa jutri preživljali?šmentana muha |
Čistili bomo puške, šivali rdeče zastave..........![]()
Pohod: z avtobusom do Ljubelja, skozi Bornove tunele do Prevale, Dobrča, Bistriška planina, na koncu pa golaž na Brezjah pri Tržiču, kjer bo za ne preveč utrujene tudi glasba za ples. Držite pesti za lepo vreme.
NenaZdravo, zdravo, prvi maj!
Poje polje, tihi gaj.
Zdaj pomlad je naša mlada,
sreča v naša srca pada.
Le vihrajte nam rdeče,
polne radosti in sreče.
Danes prvi maj slavimo,
dobre sreče si želimo.
Skupaj delavci in kmetje
rajajo naj v mladoletje.
Naprej, na žalost, ne znam več. Se kdo še spomni?
Živel prvi maj! Lepo ga proslavite!![]()
lp
cervus
Danes delam do 22ih, tako, da kresovanje odpade (ker že zdaj vem, da se mi nikamor ne bo dalo iti), jutri pa zgodaj zjutraj proti Bohinju in tam bova vse do nedelje... greva z mojim miškotom na mali dopust (ker zgleda morja letos ne bova videla)... Vsaj nekaj ;-)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Ribja juha s testeninami