ojla!
zna kdo napisat dobro prošnjo za zaposlitev,ne glede kje iščem službo?potrebujem jo za prijateljico.nima interneta.hvala vnaprej.lp
jagodna pita
ojla!
zna kdo napisat dobro prošnjo za zaposlitev,ne glede kje iščem službo?potrebujem jo za prijateljico.nima interneta.hvala vnaprej.lp
jagodna pita
vidim, da si še bolj frišna na kulfurumih, zato bom pohitel, da se me ne prehiti:
najprej daj malo pobrskat še po ostalih forumih in temah, saj se je o tem že govorilo; imamo tudi prijazno moderatorko, ki rada pomaga (tudi temo na to je odprla), zato se ne boj vprašati
pričakuj poplavo opozoril v smislu a ne znaš pobrskati po internetu; na žalost je zadnji čas preveč sovražnega govora tudi na kulinariki
prošnjo pa naj napiše v 4 točkah: kam se prijavlja; kdo je; zakaj misli, da je ravno ona tista, ki najbolj ustreza pričakovanemu profilu; kdaj in kje je dosegljiva. Uporabi naj različne barve, zgoraj naj napiše naslova, svojega in od delodajalca.
zraven sodi tudi CV, kamor se napiše formalna izobrazba, neformalna izobrazba, delovne izkušnje in prostočasne aktivnosti, ki bi lahko pozitivno vplivale na bodoče delovno mesto
Veliko sreče
Če mi pišeš na zs (in daš svoj e-mail naslov), ti pošljem obrazec, ki je trenutno 'in' in po katerem naše vrle dijake učijo pisanja prošenj za delo...
Katarina K, res je, nič več se ne piše 'v upanju na ugodno rešitev' - bolje je pokazati samozavest, prepričanje vase. Prošenj se tudi ne začenja s 'spodaj podpisani' - itak, da si podpisan spodaj, pa tudi jasno je, da je podpis na koncu od pisca prošnje. Sploh pa naj bi bila prošnja za delovno mesto čim krajša, ves trud pa vložen v življenjepis oz., kot se zdaj reče, CV (curriculum vitae - po latinsko življenjepis).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato

Jugoslovenka