Polnjene paprike
Danes sem planiral delat na vrtu, pa dežuje, obadve knjigi sem posodil, tako, da od branja ne bo nič, pa dejmo kaj napisat
.
Predvsem moram povedati, da tekmovanja za mis(tra) imam za žalitev homo sapiensa, ne le žensk ali moških.
Na povsem samoumeven odgovor, da ne bi spale z nekom, ki ga poznajo kratek čas, pridemo ( nekateri ) do sklepa da bi .........
Priznam, sem iz enga drugega časa, verjamem v nekatere vrednote, kot so ljubezen, zvestoba, čistost, morala........., vem starokopiten sam. Lahko my dier lady frend ne spoštuje te vrednote ( ali pa to za njo sploh niso vrednote ), lahko se bori za novo družbo, v kateri bodo fanti(možje) naskakovali punce(žene), kar na cesti ( seveda s kondomom, nekako tako kot to počnejo psi ), lahko to tudi sama počne, lahko se tudi vi ostali strinjate kako je to dober ( novi časi, pa amerika ), žal to ni moj svet in sem prepričan, da bo še zmeraj en kup punc in fantov zvestih drugim ( prej omenjenim ) vrednotam.
To sem mogel povedat, da ne izpade, da vsi mislimo, da je glavni moralni problem razdelitev kondomov......
ežojJaz pa mislim, da je vendi v bistvu hotela povedati, da ima danes veliko mladih spolne odnose že zelo zgodaj, tudi po kratkotrajnem poznanstvu in da je hudo narobe, če se ne zavedajo posledic. In zelo fajn, če imajo koga, s katerim se lahko o tem odkrito, brez sramu pogovorijo. In da to največkrat niso starši.
Pa še nekaj, to pa je moje mnenje, kondomi so občutno predragi in zato mladim finančno manj dostopni.
Lejla13| Lejla13 je napisal/a: |
Pa še nekaj, to pa je moje mnenje, kondomi so občutno predragi in zato mladim finančno manj dostopni. Lejla13 |
Res ne vem, koliko stanejo kondomi, ampak verjetno se s ceno kašne spolno prenosljive bolezni ne da primerjat.
Me spominja na tistega, ki je rekel, da si ni mogel privoščiti prevoza s taksijem, ker je bil malo pod vplivom alkohola, za popravilo avta je pa imel, ko ga je razbil.
Sicer nisem brala vsega in sploh ne vem o čem govorite, amapk jaz ne bi bila jaz, če še kaj ne pristavim zraven " Pa ne mi rečt, da so že zbrali miss universe 2009, pa glih letos sem se hotela prijavit".
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Lazanja z bolonjsko omako