29. apr 2009 17:13
Vanja, prihodnjič, na poti z letališča pač zavijeta v Sofijin dvor namesto na Trojane................ S polovično porcijo najbrž ne bo nič.................... ![]()
![]()
![]()
![]()
29. apr 2009 17:13
Vanja, prihodnjič, na poti z letališča pač zavijeta v Sofijin dvor namesto na Trojane................ S polovično porcijo najbrž ne bo nič.................... ![]()
![]()
![]()
![]()
29. apr 2009 17:29
| rimljanka je napisal/a: |
Vanja, prihodnjič, na poti z letališča pač zavijeta v Sofijin dvor namesto na Trojane................ S polovično porcijo najbrž ne bo nič....................
|
![]()
![]()
NA sliki izgleda tale zadeva res slastna. Bom pobrskala po KulSLo in naredila grmado in eksperimentirala. Samo, težko je eksperiemntirat, ne da bi poskusil... ![]()
![]()
29. apr 2009 19:36
Mislim, da si bom morala kupit eno kapo. Ki bo čimbolj skrila perje. Šele zdaj mi je potegnilo ...
29. apr 2009 19:36
Hja, Vanja, jaz sem jih jedla in so res njami.............ob prvi naslednji priliki bom secirala vsebino in morda malo, malo pove še kdo od tam.......... Poročam.
29. apr 2009 20:52
| rimljanka je napisal/a: |
Hja, Vanja, jaz sem jih jedla in so res njami.............ob prvi naslednji priliki bom secirala vsebino in morda malo, malo pove še kdo od tam.......... Poročam.
|
Ja, je blo precej enostavno z Ajdovo Pizzo, ki smo jo s "skupnimi" močmi delali pred par meseci.
Tulka mi je na ZS poslala malo bolj podroben opis. Žalostno je to, da tudi grmade nisem nikoli jedla. Zdaj mi gre šele na ![]()
![]()
Kaj sem zamudila!!
30. apr 2009 18:14
joj,joj, cuker mi je padu čisto do podna...... si jih bova morala z možem tudi privoščiti....
30. apr 2009 21:05
Ja, tule žličniki so res nekaj mmmmmmmmmmmm, njaaaamiiiiiiiiiiiii.
Mogoče malce spominjajo na Blejsko grmado.
Upam, da bom kmalu spet v tistih koncih, da si jih privoščim ![]()
17. maj 2009 22:36
Včeraj so imeli v Sofijinem dvoru tudi zelo okusne jagode v čokoladi, okusne pa vem da so bile, ker nas je kuhar klical da naj čim prej pripeljemo še dodatne jagode, ker jih je bilo v prvi rundi premalo :) nitta
17. maj 2009 22:52
Rimmy, a je to tvoj izdelek?
17. maj 2009 23:23
No, pa smo mimogrede še izvedeli, kje se dobijo okusne jagode...predvidevam, da jih v čokolado namoči kuhar, ne pa proizvajalec... OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Poširane hruške