| Roncolino je napisal/a: |
| Pri nas ima nekdo celo hišo popolnoma rdečo,niti kapljice druge barve. Izgleda grozno...res grozno...ko bi vsaj okrog oken in vrat dal bele robove. Roncolino |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
| Roncolino je napisal/a: |
| Pri nas ima nekdo celo hišo popolnoma rdečo,niti kapljice druge barve. Izgleda grozno...res grozno...ko bi vsaj okrog oken in vrat dal bele robove. Roncolino |
| leni1 je napisal/a: |
| Prosim za pomoč.Delamo fasado pa me zanima če ima mogoče kdo kako dobro rdečo barvo,oziroma številko kake bordo rdeče barve in proizvajalca.Kombinirali bomo z sivo.Hvalaleni1 |
Tamle v uni temi o barvanju zelenih učk, je veliko napisano o barvah, kaže, da jih veliko uporabljajo, vprašaj, morda ima kdo kakšno kanto........
ežoj| leni1 je napisal/a: |
| Majdina jaz pa se z tem sploh ne strinjam da bi zadevo kakšne barve bomo imeli odločili strokovnjaki.Kje pa mamo kake strokovnjake?Da bi spet trije ljudje odločali o vsem,lepo te prosim.Mene čisto nič ne moti kaj ima in kaj dela sosed.Pa če ima črno fasado ali hodi po trepalnicah. leni1 |
Sem popolnoma nasprotnega mnenja (no, kar se hoje po tepalnicah tiče, ne, naj hodi, če lahko). Barve fasad pa bi MORALE biti predpisane, ker je marsikaj, kar se dogaja zdaj, hudo onesnaževanje okolja. pač take vrste, onesnaženje ni samo, če so na tleh smeti. da o tem, kako se naša kulturna krajina izgu blja, sploh ne govorim. Misliš, da je v Švici, na Švedskem,.....tudi vse dovoljeno?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Korenčkova juha