Dušeno sladko zelje
Danes smo po pošti dobili novo članico družine - roombo! Prvi vtis je super, jutri zjutraj začne pa na polno. Ja, v tujini je cenejši.
lp
robida
Sporočilo je spremenil(a) Robida dne 10.okt 2009 22:04Bozena, mi smo navdušeni nad roombo.
Zjutraj je bilo pritličje posesano, sesalnik pa na svojem mestu. Da se ga sprogramirati za vsak dan posebej ob kateri uri naj prične. S svojo stransko metlico je zelo učinkovit tudi po robovih, kvečjemu kak zelo nasmeten kot bi znal v konici ostati neočičščen. Je razmeroma tih, tako, da mene ni zbudil, pa imam rahel spanec. Tudi za preprogo si vzame čas in dobro očisti.
lp
robidaMi imamo vse sorte pomagalcev od vodnega globinskega (Batagel) za predbožična in spomladanska čiščenja, do električnega sesalca (trenutno Philipsovega). Na vrečke. Pred njim sem imela "ciklonski" sesalec, s posodo za zbiranje prahu - katastrofa. Saj je kar zadovoljivo posesal, vendar sem ga morala vsakič čistiti, tako kot globinskega. Z njima nisem povsem zadovoljna, ker vzameta preveč časa za njuno čiščenje, predno ju postaviš v omaro. Philipsa pa samo izštekam in ga postavim v omaro. Hitro in enostavno.
Najraje pa imam navadno metlo, s posebnimi gumiranimi "ščetinami", ki jo uporabljam za dnevno čiščenje oz. pometanje. Sesam le enkrat tedensko. Pa imamo pri hiši tudi alergika, zato moramo kar paziti na take in drugačne vrste alergene. (Za to pa uporabljamo ionizator in zdravila.)
mamkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Dušeno sladko zelje

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem