član od 20023690 sporočil
Ja, saj to vemo, da ni čist mineralni, saj ni fora v tem. meni gre na živce ker un Sheer Cover prodajajo v nekem kompletu, jaz pa pol od teh stvari ne rabim. Eh, ta umeten mineralni bo pač čisto dovolj dober za vroče dni.
Pod puder daš podlago, eno kremo, potem ga pa naneseš z velikim čopičem, če je v prahu, če ne pač s prsti. Moj MF se lepo nanaša, mal s prsti popravim, pa je.
Uh, pa nov čopič imam!!! Pa novo senčilo, mene je letos navdušila "brand" MA KE UP FACTORY, senčila so res malo dražja, so pa super za nananšanje, obstojnost je velika, skratka, mega. (dons sem bila testno namazana z umazano olivno zeleno, št.50, če kero zanima, pa zgoraj z zlato, št.48, pa je moj lubi takoj pohvalil, ko je prišel domov!) : ) Jeeej, če moški opazijo, potem je zelo + .
Jade, bravo!!! Se boš že navadila, kaj boš uporabljala prej. S čistilnim mlekom si odstraniš mejkap z obraza, potem namažeš s tonikom. Meni ne eno ne drugo ne odgovarja, enim bejbam pa zelo, tko da boš morala mal testirat. Pa itak ni neka strašna investicija v te mazljive zadeve za obraz, če kaj fališ. Da ti dam namig, meni bolj odgovrja gel za čiščenje obraza, za odstanjevanje mejkapa. Po možnosti, da je steklenička na "pumpco", je dosti lažje, ko si že ves moker nad umivalnikom, samo stisneš, pa je.
Letos sem po dooolgih letih spet testirala kreme od Dr. Schelerja. Zadovoljna z njimi, zelo.
Evo, prejle sem cagala, a si namažem nohte na rokah v temno rjavo ali ne, ker grem za vikend malo na Dunaj, pa je moj lubi rekel, itak DA JA! In da tist "aceton" nima ene kile, da ga ni problem s sabo vzet, : ) Torej sem zrihtana do zadnje pikice. Še štikle krilo in mrežaste žabe, pa balonar sem s sabo vzela, če bova šla zvečer ven, čez dan bom bolj casual. : )
He, he. Kvačko in volno tudi. Ej, Vendy, sem delala en šal, štolo pravzaprav, veliiiiko, mater, sem mislila, da me bo konec. Za tko, poletno varianto, ko se zvečer oviješ noter, kje ob morju. Bele barve. Sicer pa delam rože, mak, mater tudi vzame cajta za znoret, samo cvetovi so bajno lepi. Bom naredila eno torbico s cvetovi maka gor. Eh, počasi, počasi...
Svile sem pa dons z druge strani dobila celo balo... Ne mi govorit, ker sem s svilo zasvojena, : )
Ti, Začetnica, a mene pa nč povabit na šoping za mejk ap? Na cunjice ne padem, na šminke pa takoj, : )
lidka [sonce]