Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Tako razvidna ta možnost ni, greš na podrobno iskanje, v polje avtor vpišeš svoje ime, izbereš vse teme in vsa sporočila in dobiš vse teme kjer si sodeloval. Ni pa narejeno tako da bi z enim klikom to dobila. Je pa.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej, tole sem opazila: Včeraj sem napisala mnenje k receptu nekaj po 21.uri, pri receptu pa je zabeležilo uro 19.46. Ura na mojem računalniku je pravilno nastavljena.
P.s. Zelo dobro vem za kako velik podvig gre, ker se ravno ukvarjamo s postavitvijo svojih spletnih strani.
barbara9Ni ravno hrošč ampak vseeno ( kot bi rekla moja prethodnica ): Pogrešam tist zeleni trak ob prejemu ZS. Tale nova " pozelenitev " je premal izrazita.
ežoj| ksenjako je napisal/a: |
| Ni ravno hrošč ampak vseeno: ko odpremo forum z naslovom: nekaj besed o glavnih novostih na v2 se na zavihku izpiše še nek html ukaz.... le manjši popravek |
Ja ta html ukaz določi barvo, to je bilo že na stari kulinariki... Vseeno bi lahko to skril res
Ežoj: za zeleni trak ti bo pa Bojan pojasnil, njegovo področje ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeNi hrošč, bil bi vesel če mi kdo razloži: kako se brišejo zvezdice ( to nima nič zveze s spremembo, tudi prej nisem vedel ).
ežoježoj: Ja to je pa res enostavno: Vazmeš brisalec zgoraj v levem oknu na portalu pa jih pobrišeš ;-) Ne, ne hecam se!
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHvala, hvala, jaz sem pa vse pregledal, pri nastavitvah, vsepovsod.
ežojMogoče res dobra ideja da bi dal brisal še v nastavitve ali pa vsak povedal v tistem izskočnem oknu, kje se jih obriše.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Špargljeve blazinice