kje in kako naj na internetu izračunam dohodnino,če imam že vse podatke?zanima me končni znesek.lp
jagodna pita
kje in kako naj na internetu izračunam dohodnino,če imam že vse podatke?zanima me končni znesek.lp
jagodna pita
4. apr 2009 10:55
Pa še link do lestvice - da boste lahko kontrolirali.
http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnil
Se bojim, da bo zlasti srednii plačilni razred letos kar precej "presenečen".
Cila
Cila
4. apr 2009 15:35
Meni je že vsaj dva meseca slabo zaradi zneska, ki me bo doletel. Sem pa vsaj vložila zahtevek za donacijo dela dohodnine. Od letošne "bajne" vsote žal ne bo nič, bodo pa moji izbranci en deček dobili drugo leto.
5. apr 2009 20:00
Jaz sem pa danes prišla iz vikenda in me je v nabiralniku čakala pošta iz davčne... Si mislim, vsaj za eno kavico da bo....nič kave...nič piškotov...
Vrnili mi bodo ni skrivnost 0,01 eur. Si morate mislit, da sta bila pošta in papir dražja od zneska.
Lp saša
Mir in dobro!
5. apr 2009 20:42
Jaz jo pa vsako leto plačam cca.300€. smrk,smrk.Letos še nisem dobila odločbe in se je kar nič ne veselim. toppy
6. apr 2009 8:28
Tudi jaz se nič ne veselim pošte z davčne. Lani sem morala doplačati malce manj kot 80 EUR, letos sem pa naračunala kar 240 EUR za doplačat. Pa se mi ni plača nič povečala. Groza! bluoka
6. apr 2009 13:37
ne pozabite na ugovor za družinskega člana!!!!!!!!! jagodna pita
6. apr 2009 13:49
E letos me bo mahnila po žepu ta dohodnina, ma za drugo leto se pripravljam že zdaj! kruhy
6. apr 2009 14:10
Ja, bivše študente je zelo konkretno udarila po žepu. To je pa to, če si prebogat za državo :( Gigi_84
6. apr 2009 14:44
https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Ed po pomoti sem izbrisala in ga še enkrat posredujem angie
7. apr 2009 3:14
Očitno sem edina, ki jo je dohodnina letos razveselila... dobila sem nekaj centekov čez 98 EUR... in me čudi, da tako zgodaj (glede na to, da mora država vrniti meni).
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Tajska rdeča curry pasta