Inštrukcije za matematiko

Ali pozna kdo koga, ki inštruira matematiko za osnovno šolo. Inštrukcije rabim za sina, ki hodi v 7. razred

begonija

Iz kje pa ste? Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
meni osebno so daleč najboljše inštrukcije za matematiko in fiziko v horizontu (ampak pri Dušanu) res priporočam drejčii
Če ste iz Celja ti lahko mogoče pomaga moja hčera.Matematiko zelo obvlada. kriznana
Če ste iz Lj lahko pomagam. dorothy
Ja poznam- moj sin. Engie
koliko pa sploh kaj stanejo inštrukcije? anitram1
vprašaj na študentskem servisu v vašem kraju. Tam imajo sigurno koga v evidenci, ki bi inštruiral. kleo
mi plačujemo za 60 min 8,50€, (eni pravijo, da plačujemo malo za 1h?) moram pa priznati, da so rezultati že vidni! sin pravi, da po njeni razlagi snov razume. anitram1
A ni žalostno da otroci že v osnovni šoli rabijo inštrukcije??? Tudi moj sin je potreboval pomoč pri fiziki,samo na študentskem servisu niso imeli (v naši okolici )nič. Potem sem našla starejšega gospoda in od takrat je bolje. Kako se stvari obračajo!!!??? petardica
Mogoče kdo pozna kakšnega inštruktorja za matematiko (snov srednja šola) in sicer na območju koroške? krinolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti