Žena bi rada recept za pripravo riževega narastka.
Lep pozdrav,
Andrej!
Andrej
Žena bi rada recept za pripravo riževega narastka.
Lep pozdrav,
Andrej!
Andrej
S čim pa ponudite rižev narastek, če ga imate za kosilo?
LP, OazaZelenjavna juha (lahko z malo mesa, nekaj takega kot kuha ežoj, recimo), rižev natrastek in kompot.
Lepo, da si uporabila že odprto temo.
rimljanka
Mi smo ga ponavadi jedli kar s kompotom, pa se mi zdi to malo prelahko kosilo. Jutri bom potem naredila zraven še korenčkovo juho, mislim, da bo tako vredu. Hvala, Rimljanka, potrditev mi je manjkala! ![]()
Če misliš na sam narastek, potem ga lahko osvežiš z nerazrečenim malinovcem oz. drugimi sirupi.Meni je to sladko zato rižev narestek prelijem z v mikrovalovni pečici zavretim jagodičjem,primerno sezoni.Sedaj so jagode,bo ribez,itd.
Narastek je lahko samostojna jed lahko ga ponudiš zraven zelenjavne juhe, po želji in okusu!!!![]()
Narastek delam podobno kot je zgoraj opisano, vendar namesto drobtin dam beli zdrob in maso vsujem v
pekač najprej do polovice, dodam naribana jabolka, ki jih nato prekrijem z drugo polovico mase. Po vrhu prelijem z mešanico;2 žlice k. smetane, 1 jajce in žličko sladkorja. Ta skorjica mi je najljubša. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Curry riž s tofujem