Sem v Lidlu kupila silikonski pekač z motivi zajčka, jajčka .... imate kakšen predlog ,recept verjetno mora biti biskvitno testo samo se ga da verjetno kako obogatiti ...?????![]()
Hobotka
Sem v Lidlu kupila silikonski pekač z motivi zajčka, jajčka .... imate kakšen predlog ,recept verjetno mora biti biskvitno testo samo se ga da verjetno kako obogatiti ...?????![]()
Hobotka
| Hobotka je napisal/a: |
| Sem v Lidlu kupila silikonski pekač z motivi zajčka, jajčka .... imate kakšen predlog ,recept verjetno mora biti biskvitno testo samo se ga da verjetno kako obogatiti ...????? Hobotka |
Kaj pa oni modeli za vlivanje Das mase, ki se dobijo v Art trgovinah, imajo razne motive, priložnostne, po moje bi šlo...V njih sem vlivala čokolado in milo, za tičino pa jih še nisem uporabila, samo mislim, da bi šlo.
| Katarina K je napisal/a: |
| Nardim še jaz malo reklame. Jaz sem pa zadnjič v evrospinu kupla silikonski model za medota in en mali za pujska. Ok sej nima veze z veliko nočjo, sem bila pa ful vesela, da sem si ju kupila. V KIK-u sem pa vidla da imajo neke modelčke z velikonočnimi motivi. Pa ful poceni so, pa medo je bil tudi 4e in pujsek pa 1,50e. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/ |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom

Goveji golaž iz pečice