Rižota
sara.vidmar, imam predlog zate: loti se popolnoma enake rižote po obeh poteh in potem primerjaj................pa boš videla, kako in kaj. ![]()
![]()
![]()
| rimljanka je napisal/a: |
sara.vidmar, imam predlog zate: loti se popolnoma enake rižote po obeh poteh in potem primerjaj................pa boš videla, kako in kaj. |
Sara ne, se boš pol z vsem skregala!
ežojHvala za vse te nasvete o kuhanju rižote.Zdaj še bodo meni prišli prav.
Najboljši rižoto do zdaj sem jedla v eni gostilni v lj.Bila je kremasta in sočna,vendar ne pocasta,ker se zrnca niso držala skupaj.Doma pa sem zaliva vso vodo že na začetku in pol je bla loterija,odvisno od riža,pocasta ali vredu.Sedaj vem,da bo vedno kremasta,ker se bom držala avodil.Sem pa že prej malo goljufala,da če je bila pocasta,sem dodala malo smetane za kuhanje in tako prikrila vzrok.Najrajši pa imam rižoto z bučkami. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Začinjene polnjene paprike s feta sirom

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami