![]()
![]()
Vidiš ti Ežoj ti njim nasvete one pa so "mal" žleht.
Jaz vam o svojem zakonu nič ne povem, ker je tolk fajn, da je že kičast...
![]()
![]()
Vidiš ti Ežoj ti njim nasvete one pa so "mal" žleht.
| jade je napisal/a: |
|
Seveda, ko pa poje vse sladko, kar ti spečeš, in ti sploh nima časa kaj ugovarjat ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mamamia
mamamia| mamamia je napisal/a: | ||
Zanimivo. Midva pa se imava super na zabavah, na katere greva skupaj. Ne tičiva ves čas skupaj, vsak gre naokoli po svoje, pleševa skupaj ali pa tudi ne, pri šanku je pač tako, na koga naletiš, zapoješ s tistim, ki ti je tisti trenutek pri roki, skratka se ne obnavšava zategnjeno in zadržano, ker sva skupaj, ampak sva takšna, kot sva sicer - vesela, s kozarcem v roki, razposajena, ne pa da bi moral eden od naju pazit na obnašanje, ker je drug blizu. Res je tudi, da imava vsak svojo družbo, s katero občasno hodiva vsak zase ven, tudi na zabave, pa tudi doma se veliko zabavamo in mi zabave zunaj hiše niso edine, da si malo ventile sčistim. Tako da ni nujno, da je deževno vreme na zabavi, na kateri sta zakonca skupaj. Je pa zoprno, če se moraš pred zakoncem pretvarjat in kateri teži, da je pa zdaj res dovolj ... Uh, tega pa ne bi prenesla. Moj pa še posebej ne.
Mamamia
mamamia |
Kot je mamamia zapisala, tudi midva sva po 27 letih zakona prosta, ko sva sama in pustiva prostost ko sva skupaj na recimo zabavah. Kot pravi pregovor: živi in pusti živeti.
V Vsakem zakonu so vzponi in padci, od partnerja pa je odvisno, kako jih rešujeta. Monolog ni nikoli dober, toleranca na obeh straneh pa zelo dobrodošla.
Modva sva oba ovna. Trmasta, nepopustliva, svojeglava...vendar razumevajoča in strpna. Obema pomeni družina veliko. Rada sva skupaj, pa tudi posamično se vsak v svoji družbi odlično počuti.
Če dodamo ovnoma še bika- sina in hčer vodnarja, smo ravno prava kombinacija, hehe
Uživamo v skupnih trenutkih, pa tudi posamično. Nobeden ni glaven igralec, vsi smo skupni igralci.Vsak ima svoje prijatelje, vsi imamo skupne....radi se imamo, uživamo v radostih življenja. 1x na leto pa odideva na dopust in uživava v novih medenih tednih.
Pa magično kroglico imamo in pomaga, hehe
Kyara| Kyara je napisal/a: |
Kot je mamamia zapisala, tudi midva sva po 27 letih zakona prosta, ko sva sama in pustiva prostost ko sva skupaj na recimo zabavah. Kot pravi pregovor: živi in pusti živeti. V Vsakem zakonu so vzponi in padci, od partnerja pa je odvisno, kako jih rešujeta. Monolog ni nikoli dober, toleranca na obeh straneh pa zelo dobrodošla. Modva sva oba ovna. Trmasta, nepopustliva, svojeglava...vendar razumevajoča in strpna. Obema pomeni družina veliko. Rada sva skupaj, pa tudi posamično se vsak v svoji družbi odlično počuti. Če dodamo ovnoma še bika- sina in hčer vodnarja, smo ravno prava kombinacija, hehe Uživamo v skupnih trenutkih, pa tudi posamično. Nobeden ni glaven igralec, vsi smo skupni igralci.Vsak ima svoje prijatelje, vsi imamo skupne....radi se imamo, uživamo v radostih življenja. 1x na leto pa odideva na dopust in uživava v novih medenih tednih. Pa magično kroglico imamo in pomaga, hehe Kyara |
| terezija je napisal/a: |
| . Prav tako nisem nikoli razumel zakaj moski razmisljajo z glavo, zenske pa s srcem. reza |
Od kdaj pa moški mislijo z glavo? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Mehiške taco košarice