Jaz po zvočnem signalu, ki pove, da je kruh pečen, izklopim pekač in kruh pustim v kruhomatu kakšne 10-15 minut. Mi gre lepše iz posode. Ugotovila sem, da dlje ko ga pustim v kruhomatu, lažje ga ven dobim.
marelica
Piščančja stegna z miso pasto
Jaz po zvočnem signalu, ki pove, da je kruh pečen, izklopim pekač in kruh pustim v kruhomatu kakšne 10-15 minut. Mi gre lepše iz posode. Ugotovila sem, da dlje ko ga pustim v kruhomatu, lažje ga ven dobim.
marelica| lartep je napisal/a: |
| Ko vzamem pekač iz kruhomata, ga obrnem za kako minuto naokrog. Potem primem gnetilke z zunanje strani ( na sponji strani posode )in jih hitro cukam- vrtim levo-desno, dokler ne začutim, da so z notranje strani popustile prijem. Potem močno stresem posodo in kruh lepo pade ven. |
| marelica je napisal/a: |
Jaz po zvočnem signalu, ki pove, da je kruh pečen, izklopim pekač in kruh pustim v kruhomatu kakšne 10-15 minut. Mi gre lepše iz posode. Ugotovila sem, da dlje ko ga pustim v kruhomatu, lažje ga ven dobim. marelica |
Odkar d elam tako, kruh lepo pade iz posode in tu gnetilka ostane kar v posodi, se ne "zažre" v kruh. Mamamia
mamamia| pujsek je napisal/a: |
| Meni se zdi pa zelo zanimivia ideja mišike, ki da lopatice po gnetenju testa ven. Ali morda še katera to prakticira? pujsek |
Aha, in je res mnogo bolje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Takosi iz vlečenega testa – s trgano govedino, salso in pico de gallo