Tuš nalepke

Potrebujem 5 novih Tuševih nalepk (zeleno polje, rumena zvezdica). V zameno ponujam sparove nalepke (nove, ki bodo za brisače) ali 100 g Milko.

Joan@mail386.com

Joan

Potrebujem 10 novih tuševih nalepk. kf
Jaz jih imam ,če jih rabite mi pošljite naslov na zs kriznana
ojla potrebujem 5 tanovih tuš nalepk, če kera ima kaj viška se zelo toplo priporočam irenca penca
Lepo pozdravljeni....Podarim prvemu 8 tuš nalepk novih....Oglasite se prek ZS. selvi
Jaz pa bi prosila za Spar nalepke, če jih ima kdo. Nujno rabim tehtnico, ker je stara v naletu besa mojega 2-letnika letela čez celo kopalnico...hehehe mali Hvala, Sanja Sanjula
Tudi jaz imam veliko novih tuševih nalepk. Če jih katera potrebuje naj se oglasi. lp, emmy
Podarim 13 novih Tuševih nalepk, če pa kdo ima kaj odveč Sparovih se priporočam. Svoj naslov mi napišite na ZS. Lep pozdrav CATHERINE
Imam 15 Tuševih nalepk,če jih gdo potrebuje naj se oglasi.LP golubić
Imam 60 tuš nalepk, če kdo rabi, naj pošlje naslov na ZS. tatjana66

pozdravljeni...

z sinčkom sva začela zbirati slikice za album podvodni svet,in bi prosila če ih kdo ima odveč in jih ne potrebuje da mi piše,bi bili zeloooo veseli,,,,ker zelo mal hodimo v tuša ker nam je predaleč potrebujemo pomoč,,

Lp elmina

elmina

Sporočilo je spremenil(a) elmina dne 24. 2012 02:08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti