>Kamnik na Kamniški obvoznici je zakon !.........drugi se skrijejo.....res pa ni isto kot v tujini Turčija......Grčija.....
Nič več. Po novem je kebab na kamniški obvoznici za bruhat!!!!
Meso je brez okusa, po novem nič več naravni zrezek, ampak umetno predelano (industrijsko mleto).
Mislim da ima neprekajen tofu boljši okus.
Ne vem, zakaj so menjali kruh?! Na slabše itak :(
Sploh pa ne vem zakaj imajo napisano, da odprejo ob določeni uri, če potem še 45 minut grejejo peč. Kdor pa bi pri vseh na novo odprtih lokalih na kamniški obvoznici raje pil v tisti grdi neprijetni baraki, se mi smili.
Tisti steroidni dumišlauc, ki ti to svinjarijo zmeče skupaj, pa je pod kritiko. Če se niti tega ne more zapomnit, da je treba naredit kebab brez zelenjave, naj gre raje v Eto kumarce vlagat.
Pravtako tudi ne vem, kako mu lahko sredi dneva zmanjka mletega čilija?! Ker čili je res stvar, ki se je pri nas v trgovini enostavno ne da dobit...
Predzadnjič ko sem bil tam, je imel "celo" pokvarjen toaster, tako da je bilo možno naročit samo "kebab na krožniku", ki je seveda dražji :(
Ko sem bil tam (ZADNJIČ!!!) sem mogu na kebab čakat 1 uro, ker bogi revčki imajo samo en štil za pečenje mesa. Bravo, bravo.
Temu, kar ti na kamniški obvoznici naredijo za 950 SIT(predrago!) jaz rečem ODPADNA HRANA, drugega imena si enostavno ne zasluži.
Se pa strinjam, da je bil včasih na kamniški obvoznici precej boljši kebab kot v Ljubljani, Mariboru ali Rogaški Slatini (drugje ga v Sloveniji še nisem jedel)
Tko da fantje... Če se ne mislite zresnit in popravit svojega amaterizma, močno upam da čimprej izgubite vse svoje redne stranke, novih s takim načinom itak ne boste pridobili!!!
Matej Rifelj