Ojla,
sem si tole mal bral in sem reku gremo z fanti na Nazorjevo mal prigriznt. Nazadnje smo bili pri kebabciju in vam povem, da sem presenecen. Nisem mogle verjet, da je zadeva z istim imenom lahko tako drugacna, tako boljsa. Se sploh ne more primerjat, okus, meso, omake, velikost, sem sokiran. Od zdaj naprej samo se na Nazorjevo. Kolega je jedu s falaflom, se mi je zdelo, da je se boljse kot moj mesni. Najbolj pohvalna zadeva. Sem mel zraven bejbo, pa sem ji narocil palacinko. Se mi zdi, da je bla z nutelo, ceprav je imela en vonj tudi po kokosu, ampak k je moja draga to probala, jo je v hipu minila tecnoba s katero sva se ubadala cel vecer. Sem palacinko sam probu, testo se kar stopi v ustih. Do jaja....
ZAKON taler Nazorjeva! MOCNO PRIPOROCAM! Ce je v Kamniku isto, Aleluja Kamnicanom in seveda zdaj nam Ljubljancanom.
Cena sicer zgleda mocna, ampak ce vse skupaj sestejes, moja logika je itak taka: Raj dam tolar vec pa da je orank kakor tolar manj pa da je povprecno, saj kupujem sebi, na sebi pa ze ne bom sparal kajne?
Aiwa
klepetulja

Domači sladoled za vroče poletje