Lazanja v slow cookerju
Skratka, vsako vtiranje in s tem masiranje pomarančne kože je boljše kot nič, jaz tudi imam tisto rogaško nesteklovino. Pa prejšnjo zimo sem dobila še ene napol hulahopke zraven, če ne za drugo, so se fajn obnesle na biciklu namesto dolgih gat.
Loni MakaroniJaz imam Turbo slim gel od podjetja Sunray. Imam kar dva različna. Eden je toplotni s cimetom,(ta greje) drugi hladilni z kafro (ta hladi).Je mehak, se dobro vpije in lepo razmaže. Pred enim mesecem sem ga začela uporabljati in rezultat me je kar presenetil. Koža je res bolj gladka, mehka in prožna.Ravno včeraj sem se pogledala v ogledalo in sem skoraj dol padla. Dosti manj celulita na mojih debelih nogah. Potem sem še izmerila obseg nog in glej, tudi manj cm je pokazal meter. Uporabljam pa hladilnega zjutraj, da me osveži in prebudi, toplega pa zvečer, da me v postelji ne zebe.
Jaz sem z mojima zelo zadovoljna in ju ne menjam več.
KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja v slow cookerju

Slana pita (Salty pie)