Piščančja juha s tortelini
| Majdina je napisal/a: |
| Ko tole berem....imam,imam,imam.... Jaz pa nimam vec idej kako naj varcujem in skrtam od tistega kar je ze tako privarcevano. Majdina |
S par besedami povedano veliko in marsikje je res tako.
Cila![]()
Ampak dolg bo še vedno ostal tudi, če kartice prerežeš![]()
.
Ko vas berem kako ste vi pridne me je kar malo sram...
lp
Anamarija| WRAN51 je napisal/a: |
| prvi resen varčevalni ukrep je da vzamemo škarje in razrežemo vse kreditne kartice.pa lep pozdrav. |
Tole je pa največja neumnost, kar sem jih prebral v tem topiku.
Vse je samo stvar samodiscipline, Mastercard je zelo uporaben na npr. Amazonu in sploh na internetu, in ob pravilni rabi je veliko bolj uporaben od gotovine; dovolj zgovoren podatek za to je, da nikjer ob nakupu s kreditno kartico ne dobiš popusta, ker je dejanski izdatek kasnejši od odhodka in vsak lahko svoj denar obrača naprej, namesto da ga trgovec.
Pa brez zamere in hude krvi.
[citat=--WRAN51--] dovolj zgovoren podatek za to je, da nikjer ob nakupu s kreditno kartico ne dobiš popusta, ker je dejanski izdatek kasnejši od odhodka in vsak lahko svoj denar obrača naprej, namesto da ga trgovec.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja juha s tortelini

Caprese solata s popečenimi svaljki