Rdeci kriz
Glede pranja in likanja teh oblačil: vedno, ampak res vedno ko oblačila oddam, pa najsi bo direktno , ob humanitarnih akcijah ali v humanitarni kontejner, dam oprana, pošita in zlikana. Se mi zdi, da se to spodobi pa nič nič me ne stane, razen malo truda. V čistilnico jih pa ne nosim. Je predrago. Če bo prejemnik smatral za potrebno, bo že sam to financiral.
CilaSe podpišem pod Cilo... to pa res ni nič takega, če pričakujejo, da bomo prinesli čista in cela oblačila...
Otroška oblačila , igrače in podobno navadno oddam v bližnji materinski dom , kjer moja hči obiskuje popoldanski program .
Bernarda| nikmia je napisal/a: |
| Pozdravljenimene pa zanima kaj vse lahko nesemo na RK,kako je z igracami,knjigicami,torbicaminikmia |
pred kakšnim mesecem sem sama na RK LJ-Vič peljala precej reči in sicer od oblačil, pa do keramičnega servisa.
Sicer pa jih lahko povprašate, meni so takoj odgovorili (preko el.pošte). Odgovor je bil zgovoren: vse nam pride prav. Tako da, nikmia, menim, da lahko vse kar si naštela odneseš tja. Pred vrati imajo tudi kontejner za oddajo določeni reči, če prideš izven njihovega delovnega časa, predvidevam.
Tudi sama sem imela informacije, da so precej zahtevni (čistilnice ipd.), vendar sama takšne izkušnje ob obisku nisem imela (verjemite mi, da se sicer tja ne bi več vrnila). Se mi pa zdi povsem jasno, da tja ne prineseš umazanih reči, to je pa menda človeško.
lp veverica cakBrihta, tega kar praviš glede odvažanja nisem vedela.
Absolutno se strnijam, da bi sigurno mnogo reči marsikdo z veseljem uporabil . In sicer ne le v Darfurju ipd, ampak tudi pri nas v SLO! Moje mišljenje je, da je za vsemi temi pomočmi, ki jh namenjamo v daljne dežele, žal le zatiskanje oči pred situacijo, ki je pred domačim pragom. Pa ne me narobe razumeti, menim le, da je v Slovenije vse preveč revščine, na katero bi se morali najprej ozreti.
Malo sem zašla s teme, ampak me to zares moti.
lp veverica cakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mandljevi piškoti

Pustne miške