2. mar 2009 17:22
| barbara9 je napisal/a: |
Rimljanka, jagodna pita misli tole Planico. |
Pa čeprav, ker res ne razumem, zakaj sploh sprašuje, če s petletnikom lahko greš v take "hribe". Še čakam pojasnilo.
2. mar 2009 17:22
| barbara9 je napisal/a: |
Rimljanka, jagodna pita misli tole Planico. |
Pa čeprav, ker res ne razumem, zakaj sploh sprašuje, če s petletnikom lahko greš v take "hribe". Še čakam pojasnilo.
2. mar 2009 23:48
Pri nas sta oba mulca nekako do četrtega, petega razreda rada hodila v hribe. In to od vsega začetka. No, potem so se jima hribi priskutili. Ne vem, zakaj, a tako je bilo. Ko smo s tamalo še hodili, je pob doma štrajkal. Nekje v prvem letniku srednje šole je poba spet zgrabilo in zdaj je navdušen hribolazec, dekleta pa nikakor ni moč prepričati, naj malo raztegne krake. Vzgajana pa sta bila oba precej enako, se mi zdi. Tako, da je tudi od muhavosti pubertetnikov odvisno, ali jih bodo gore oz. hribi privlačili ali ne.
LP
cervus
3. mar 2009 7:38
| elaphus je napisal/a: |
Pri nas sta oba mulca nekako do četrtega, petega razreda rada hodila v hribe. In to od vsega začetka. No, potem so se jima hribi priskutili. Ne vem, zakaj, a tako je bilo. Ko smo s tamalo še hodili, je pob doma štrajkal. Nekje v prvem letniku srednje šole je poba spet zgrabilo in zdaj je navdušen hribolazec, dekleta pa nikakor ni moč prepričati, naj malo raztegne krake. Vzgajana pa sta bila oba precej enako, se mi zdi. Tako, da je tudi od muhavosti pubertetnikov odvisno, ali jih bodo gore oz. hribi privlačili ali ne. LP cervus [kaca] |
3. mar 2009 8:51
| veverica je napisal/a: | ||
|
7. mar 2009 15:24
Normalno, Vendelina, čisto logično je vsem, da se pubertetniki nočejo s ta starimi sprehajat naokoli. In je bilo meni tudi. Do trenutka, ko sta mi moja dva rekla, da ne gresta z nama. Takrat pa človek malo brez besed ostane (no, vsaj jaz sem).![]()
![]()
![]()
![]()
LP
cervus
7. mar 2009 16:48
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ko sem bila jaz v zgodnji puberteti tam na koncu osnovke, me je bilo groza iti kamorkoli s starši (razen, v šoping sem šla pa vedno rada) - in se mi zdi čisto logično, da se mladinka noče udeležiti nečesa, kar so si zamislili starši (razen, če je to lepo poletno dopustovanje, kjer ti dajo starši mir in smučanja se mladostnik tudi zmore udeležiti). Te faze miniejo. Pa pridejo druge. |
10. mar 2009 21:25
| fresh je napisal/a: |
| Seveda, lahko! Drugače pa toplo priporočam računalniški program za načrtovanje izletov, s katerim si izrišeš pot, pogledaš profil poti,... Tako vedno veš v naprej ali je neka pot primerna tudi za otroka. fresh |
fresh, kateri program pa imaš v mislih?
lp veverica cak
10. mar 2009 21:33
| elaphus je napisal/a: |
Pri nas sta oba mulca nekako do četrtega, petega razreda rada hodila v hribe. In to od vsega začetka. No, potem so se jima hribi priskutili. Ne vem, zakaj, a tako je bilo. Ko smo s tamalo še hodili, je pob doma štrajkal. Nekje v prvem letniku srednje šole je poba spet zgrabilo in zdaj je navdušen hribolazec, dekleta pa nikakor ni moč prepričati, naj malo raztegne krake. Vzgajana pa sta bila oba precej enako, se mi zdi. Tako, da je tudi od muhavosti pubertetnikov odvisno, ali jih bodo gore oz. hribi privlačili ali ne. LP cervus [kaca] |
18. mar 2009 13:26
no prejšnjo soboto smo šli na Sv.jakoba in sin 5 let star.mislite,da je za prvič tak hrib pretežek zanj,ker je govoru da ,ne more več,ampak je vseeno pršel gor? jagodna pita
18. mar 2009 13:34
| jagodna pita je napisal/a: |
| no prejšnjo soboto smo šli na Sv.jakoba in sin 5 let star.mislite,da je za prvič tak hrib pretežek zanj,ker je govoru da ,ne more več,ampak je vseeno pršel gor? jagodna pita |
Tole knjigo vzemi v roke, boš našla odgovore na vsa tvoja vprašanja.
http://www.sidarta.si/izletnistvo/z-otroki-v-gore.h
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Masleni brizgani piškoti